

خرید دستگاه تصفیه آب صنعتی
در این مقاله می خواهیم درباره خرید دستگاه تصفیه آب صنعتی ، مزایا ومعایب و کارکرد این دستگاه به شما اطلاعاتی بدهیم .
پیشینه ای از تصفیه آب در طول تاریخ
به استناد مدارک موجود این عمل حتی در چند هزار سال پیش انجام می شد. که با ته نشین کردن مواد داخل آب یا آب را در مسیر شن و ذغال مواد طبیعی انتقال می دادند تا آب زلال و مناسبی داشته باشند مثل آب چشمه ها که از دل زمین بیرون می آید و حتی جوشاندن آب برخی از روش های به اصطلاح تصفیه آب بوده است .
امروزه با پیشرفت صنعت و افزایش جمعیت جوامع بشری و کیفیت پایین آب آشامیدنی در مناطق مختلف باعث شده به مرور زمان استفاده از دستگاه تصفیه آب رواج زیادی پیدا کند . در زمان حال از آب نه تنها برای نوشیدن بلکه برای مصارف گوناگونی مورد نیاز است مثل نساجی مواد غذایی رنگ سازی دارو سازی و در بسیاری از امور دیگر کاربرد دارد و هرکدام از نوعی آب خاص خود را استفاده می کنند مثل آب چاه آب رودخانه آب شرب ، آب مقطر و آب فوق مقطر .همان طور که گفته شد در مناطقی آب مورد نیاز برای تولید و صنعت یا برای شرب وجود ندارد یا کم است ، ولی در مناطقی که آب وجود دارد حتی اگر آبی که قابل استفاده نباشد به راحتی می توان با خرید یک آب تصفیه کن صنعتی که می تواند در ابعاد و گنجایش های مختلف این دستگاه آب تصفیه کن تولید شود و آب با کیفیتی که تولید می شود را استفاده کنید . هرچند شاید برای خرید آب تصفیه کن صنعتی هزینه قابل توجه ای پرداخت شود ولی می توان گفت این هزینه یک جور سرمایه گذاری است و مهم تر اینکه سلامتی شما به خطر نمی افتد .
برای خرید دستگاه تصفیه آب به این موارد حتما توجه کنید
- میزان مصرف مقدار آب خود را باید بدانید
- از مقدار شوری آب باید مطلع باشید
- از سختی آب باید مطلع باشید
- مشخص بودن محل ورودی آب به دستگاه
- چه نوع آبی را می خواهید بعد از تصفیه داشته باشید
- مقدار سختی و خالصی آبی که دریافت می کنید چقدر باشد
بیشترین کاربرد های دستگاه تصفیه آب صنعتی
- امروزه در کمتر صنعتی یا کالای تولید شده ای می توان از آب استفاده نکرد و در این متن به تعدادی از این امور میپردازیم .
- استفاده از دستگاه صنعتی برای تصفیه آب دریا و غیره برای مصارف شرب .
- استفاده از دستگاه صنعتی برای تولید آب مصرفی نیروگاه های بخار، کارخانه های پتروشیمی ، کاغذ سازی ، رنگ سازی ، دارو سازی ، بهداشتی ، فولاد و نساجی و غیره .
- استفاده از صنعتی برای استفاده در دامداری و مرغ داری ها .
- استفاده از دستگاه صنعتی در یکی از پرمصرف ترین واحد ها یعنی کشاورزی .
- استفاده از دستگاه ت صنعتی به منظور تامین و تولید آب دیگ های بخار ، سیستم های برودتی و مبدل های حرارتی .
- استفاده از دستگاه صنعتی به منظور بازیافت پساب های صنعتی و فاضلاب ها .
- استفاده از دستگاه صنعتی در جهت موارد پزشکی و درمانی مثل دستگاهای دیالیز
انواع روش های تصفیه با دستگاه های تصفیه آب صنعتی
تصفیه آب با دستگاه تصفیه صنعتی به روش غشایی
بیشترین استفاده برای تصفیه صنعتی به روش غشایی انجام می شود ، که به اسمز معکوس معروف می باشد. روش اسمز معکوس به دلیل آسانی در نصب و هزینه نسبتا پایین و از همه مهمتر به دلیل کیفیت بسیار بالای آب تصفیه شده ، بسیار استفاده می شود و در اکثر صنایع به کار می رود .روش کار اسمز معکوس استفاده از غشا نیمه تراوا می باشد. این غشا ها به دلیل اندازه کوچکتر از نانومتر فقط مولکول های آب را از خود عبور می دهد و کلیه املاح ، باکتری و ارگانیزم ها را جدا می نمایند .
تصفیه آب با دستگاه تصفیه صنعتی به روش حرارتی
استفاده از روش حرارتی یکی دیگر از کاربردهای دستگاه تصفیه آب صنعتی به این روش می باشد که به دلیل تولید آب با کیفیت بسیار بالا در مصارف آزمایشگاهی و یا دارویی کاربرد زیادی دارد. روش تقطیر به دلیل تغییر در حالت آب از مایع به بخار بسیار هزینه بر و وقت گیر است . از تصفیه آب صنعتی به روش تقطیر در پروژه های بزرگ در دریا استفاده به کار گیری می کنند .
تصفیه آب با دستگاه تصفیه صنعتی به روش تبادل یونی
سختی گیر رزینی ساده ترین روش دستگاه صنعتی به روش تبادل یونی می باشد . کارکرد این روش در حذف سختی موقت آب می باشد. اصل کار دستگاه سختی گیر رزینی جابجایی یون سدیم موجود در سرشاخه رزین با کلسیم و منیزیم موجود در آب است .رزین موجود در دستگاه تصفیه صنعتی پس از مدتی کارکرد باید شستشو شود تا احیا شود .